Årets första crosshelg

Så har det äntligen varit årets första crosshelg, som jag har längtat. Jag har träningsvärk i hela kroppen idag men det var det värt.

Det är jättekul att köra cross! Mamma och pappa berättade att det hade varit många som hade sagt att jag hade blivit mycket bättre.

Johillbanan, Sösdala MK

Och det gick snabbt i lördags och det är ju för att jag körde på hemmabanan, Johillbanan. Det var geggigt på stora banan men jag tog mig runt ändå. Och jag kunde växla upp till femmans växel vilket jag inte kan på lilla banan för den är tja för liten.

Ripabanan, SMK Kristianstad

Eftersom jag inte fick nog av crossen i lördags körde vi till Ripabanan utanför Åhus i söndags. Det var en skitbanan! Det gick ju inte att köra, bara en massa sand som jag sjönk ner i. Jag var så arg och besviken, det var faktiskt inte roligt.

Min klubbkompis Charlie var också på Ripanbanan och körde. Det var bra för då kunde vi snacka lite.

Ja vi tog ett snack mitt i en backe men ibland behöver man snacka.

Jag gick omkull några gånger, en gång skickade jag t.o.m. crossen högt upp i luften. Jag landade på fötterna och mamma är kass för hon hade inte kameran redo då. Charlies pappa tyckte det var häftigt att jag landade på fötterna, han kallade mig för en ninja. Det gillade jag!

Jag avslutade dagen på lilla banan för ja det var inte kul på den andra banan. Även om den lilla banan är just liten så är det kul att köra när man känner att man inte fastnar i all sand. Och det ska vara kul att köra cross!

Årets första crosshelg var grymt kul!

Ett svar på “Årets första crosshelg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *