Avslutning med crosskolan

Så har det varit avslutning med crosskolan, så tråkigt! Ja alltså avslutningen var inte tråkig men att crosskolan är slut är tråkigt.

Vi delades som vanligt upp i två grupper, vi som kör på mindre crossar och inte är så snabba fick börja på lilla banan med Alex. Kul att köra där igen. Vi fick uppgifter som vi skulle göra tex. köra med bara en hand, stå upp hela banan osv. Det var kul och inte så svårt. Mamma hävdar dock att jag fuskade och inte stod upp hela varvet. Hon kan ju putsa glasögonen!

Efter lilla banan så tog vi paus och sen var det dags för oss att vara på stora banan med Johan. Då fick den stora gruppen köra på lilla banan! Ja även de med dom största crossarna fick köra på lilla banan, det såg kul ut.

På stora banan övade vi på starter. Hur man gör sig beredd på en start och sen att komma iväg.

Starter är kul! Efter vi hade övat starter så tog vi en paus och sen avslutades crosskolan med att vi alla fick köra efter Dennis, hela banan. Dennis är grym på att köra så det var kul!

Vi körde efter Dennis i samman grupper som vi hade hållit innan så alla var inte på banan samtidigt. Den blir ju mörkt snabbt nu så det blev inte så många varv.

När alla hade bytt om så hade vi samling där vi tackade Alex och Johan för en bra säsong med crosskolan. Dan hade fixat en insamling från alla och sedan köpt varsin paket till dem. Det bästa med samling var att de berättade att vi skulle ha crossläger på MK Tranan i oktober. Jag ska med! Pappa har inte beredskap så jag ska dit!

Så nu är det inte mer crosskola för detta året.

Ett svar på “Avslutning med crosskolan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *