Back in track

Så var det gjort, första körningen efter jag körde omkull. Jag var lite nervös men det släppte efter ett tag.

Crossen är fortfarande inte helt lagad, var visst mer som hade gått sönder men delarna är beställda. Mamma säger att jag kan mer än vad jag tror så jag försöker överbevisa henne och jag kör mitt bästa.

Givetvis var jag inte själv på banan, vuxna körde sitt pass och sen gick vi med 65-85 cc på. En dag ska jag kunna hoppa som de vuxna gör och köra på bakhjulet!

Mamma säger att jag ska använda mig av kroppen när jag svänger och inte styret, jag försökte det men då gick jag bara omkull. Det är väl självklart att jag måste använda styret om jag är i en kurva, mamma hävdar att jag inte fattar vad hon menar. Då sa jag till henne att hon kunde ju sätta sig på crossen och visa. Det ville hon inte, haha mamma där fick du!

Sen visade mamma mig dessa bilderna och nu fattar jag vad hon menar! Men det är faktiskt inte så lätt som det ser ut och man kan inte bara luta sig till vänster för att svänga till vänster. Men jag ska öva på det.

Det är skönt att vara tillbaka på crossbanan, jag har saknat det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *