Crosskola på Ripabanan

Jag provad crosskola på Ripabanan två veckor efter jag hade varit på prova-på Crosskola på Ripabanan. Det var häftigt för nu fick jag ha full utrustning också, nja inte stövlar för det hade de inga som jag kunde låna. Jag körde Honda 70 CC 4-taktare och den var tung att köra, jag kunde inte starta själv. Det var enklare med Yamaha PW50.

Jag gick omkull några gånger och det var jobbigt för jag kom inte upp själv och jag kunde inte starta den själv heller.

Jag trillade en gång så jag blev ledsen och arg, jag ville inte fortsätta köra men pappa övertalade mig och det var bra för då hade jag ju lärt mig hur det känns att köra omkull också.

Efter en och halv timme var jag helt slut, det är jobbigt att köra cross och det är varmt så man måste dricka mycket vatten. Jag är glad att jag fick testa Crosskola på Ripabanan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *