Crossläger i Sösdala

I juli var det crossläger med Sösdala MK. Det var jättekul men också jättevarmt.

Vi började med att köra zickzack som Alex visade oss hur vi skulle göra. Enligt mamma så var vi rätt många som fuskade och genade istället för att ta ut alla svängarna. Jag menar att mamma kan själv prova att köra cross för hon hade säkert också genat! Särskilt när det är så varmt att man knappt kan tänka.

Vi var uppdelade i olika grupper så vi hade tre olika stationer, alla stationerna bjöd på olika utmaningar.
Det var riktigt varmt så vi fick ta många vattenpauser.

Här på andra stationen så gick Ronny igenom med oss hur vi ska stå och sitta på crossen. Sen skulle vi köra två och två bredvid varandra hela delen av banan. Det var lite svårt men kul.

Tredje stationen var vid stupet och där övade vi på att gå ner om stupet.

Sen var vi alla varma och svettiga så då åkte vi till Bosarpssjön och badade. Oscar åkte med oss och vi lyssnade på Eminem i bilen. Det tycker inte mamma och pappa om. Haha

Vi avslutade lägret med stafett. Jättekul fast jag är ju inte så snabb som vissa andra.

På kvällen sprang vi runt och lekte, vi hade jättekul. Föräldrarna sa att de också hade roligt men de satt bara och snackade en massa, visst de skrattade också men ändå.

På lördagen var det öppet för alla men det var alldeles för varmt för att köra så vi åkte hem ganska tidigt. Jag var helt slut efter lägret faktiskt. Det var så varmt. Varmt men kul!

Tack alla klubbkompisar för ett kul läger och tack till Sösdala MK för att ni fixade ett bra läger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *