Crossläger på MK Tranan

När det var avslutning med crosskolan så fick vi information om att det skulle bli ett crossläger och den 17-18 oktober var det dags.
Det var frikörning på lördagen och på söndagen var det bara vi från Sösdala MK som körde.

Banan var väldigt imponerande och lite skrämmande. Backarna var väldigt branta!

Men det gick bra! Jag tog nog fem varv på min KTM 65a innan det tog slut.

Ja det tog slut mellan mig och KTM, det är lite sorgligt men det var dags. Jag fick provköra Neos gamla 85a eftersom Johan (Neos pappa) och pappa var rörande överens om att jag har växt ur min 65a. Det var kärlek från första bensindroppe. Så vips så hade jag gått upp till en 85a, till mammas förtvivlan för hon tycker det går för fort.

Ja den är stor och jag når inte riktigt ner men den är så rolig att köra! Än så länge måste pappa vara med när jag ska stanna för annars trillar jag. Ja det är en Husqvarna men Husqvarna och KTM är ju egentligen samma grund så jag har ju inte övergivit KTM helt. Det blev iaf inte en skramlaha (Yamaha).

Ja på bilderna så är det ju Neos klistermärke som sitter där men dom är borta nu och så fort pappa hinner så ska vi sätta dit mina för dom var vi hos Charlie och hämtade i förra veckan.

På lördagen blev det inte så mycket kört för vi de stängde kl15 och vi var inte i Småland förrän vid lunchtid. Men vi hade ju eftermiddagen och kvällen tillsammans med klubbkompisarna.

Söndagen

En del klubbkompisar sov över i husvagnar och bilar men en hel del klubbkompisar kom upp på söndagen. Vi blev riktigt många som var med.

Som vanligt så började Alex med att berätta hur dagen skulle vara, sen delade han upp oss i grupper och sen var det körning som gällde. Superkul!

Jag kom i samma grupp som Mia och det är ju skitkul för då kan jag köra om henne. Haha
Kul att Alex blandade oss efter hur snabba vi är istället för bara storleken på crossarna, jag har ju Neos gamla cross men jag är inte lika snabb som honom.

Det var verkligen höjdskillnad på banan. Mamma stod bra för hon såg nästan hela banan. Pappa fick springa för han fick ju följa med så jag kunde stanna. haha

Den nya crossen är SÅ bra! Känns riktigt kul att köra en 85a!

MK Tranan är verkligen en jätterolig bana. Vill verkligen dit igen!

Sista stationen skulle vi öva på att köra snävt runt koner och då orkade jag inte köra med 85a så pappa tog fram 65a. Jag var så trött i armarna för 85a är mycket tyngre än 65a.

Ja det gick att hoppa med en Husqvarna 85cc också.

Tack Sösdala MK för ytterligare ett väl planerat och genomfört crossläger!

Comments

  1. Alltså…kan du hålla dig till ett märke nu? Hann du ens använda KTM-halsduken? 😂😂
    Kör fort men var rädd om dig 😘♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *