Det gick bra, tills jag landade

Det blev Ripabanan idag också, strålande sol och inte så många på banan. Det gick mycket bättre idag än det gjorde sist. Fast jag hade några vurpor och tuggade lite sand. Men allt gick bra eller tja nästan allt.

Banan var torr och mjuk, verkligen skillnad från förra gången.

Det var inte många andra på banan idag så jag körde själv mest hela tiden. Jätteskönt!

Jag hoppade idag, jag trillade några gånger och jag fick sand i munnen och innan för benskydden. Det gick bra, för det mesta iaf. Mamma och pappa säger att de tycker att jag var duktig och tja det tycker jag också att jag var.

Lite skit får man räkna med när man kör cross. Jag plöjde hela huvudet i sanden så jag fick sand innanför hjälmen. Men det var ju bra att jag har hjälm iaf.

Jag hoppade och det gick bra, iaf tills jag landade. Jag fick tyngden på framgaffeln så tja crossen gjorde en loop över mig. Men som pappa sa, crossen är bara materiella ting som går att ersätta men jag går inte att ersätta. Jag fick lite ont i högra armvecket men det känns bara om jag sträcker ut armen helt, så då gör jag inte det. Mamma skrek och rusade mot mig, hon kunde ju stannat och tagit ett foto istället.

Detta var det enda som gick sönder på crossen så det blir till att köpa nytt. Kunde gått värre även om farfar tyckte att pappa skulle försöka smälta ihop den, den kanske inte skulle bli sig lik men den skulle iaf se helare ut. haha

Det är så roligt att köra cross! Och det gick bra, tills jag landade iaf.

Ett svar på “Det gick bra, tills jag landade”

  1. Jag hade också tyckt det vore bra om hon fotade ditt hopp istället för att springa ?
    Va duktig du blivit på att köra! Heja dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *