En dag i sandlådan

Idag har vi varit på Ripabanan och kört, det är en sandbana aka sandlåda. Jag gillar verkligen inte sandbanor! Jag har kört på Ripa förr och jag är inte helt glad för sandlådan och idag var det ju tom en ny bana för nu får jag inte köra på 65banan.

Banan var inte kul! Sand är skit att köra i men det var iaf en massa klubbkompisar på Ripa idag och det var kul!

Klara och Oscar var där och Charlie. Oscar körde även på stora banan och det gick bra ända tills han gjorde som jag gjorde på Johillbanan dvs fick styret i magen. Det gör så galet ont men det gick bättre för Oscar än för mig, Oscar mådde snabbt bra igen och vilade bara en liten stund. Skönt!

Efter några rundor så gick det bra för mig, jag trillade bara de första varven. Jag pratade med Dan, följde efter Oscar och stod och tittade på andra hur de körde i kurvorna och sen så gick det bra. Det var inte bara jag som trillade, vi stöp allihopa mer eller mindre men på lite olika ställe. Jag säger ju att sand är skit att köra i!

Oscar och Charlie körde som vanligt som tokar, bara gas och hopp hela tiden. De är grymma!

Klara körde på sin 65a på 85banan och det gick jättebra men man blir trött av att köra där. Hon fick även prova att köra Oscars 85a och det gick hur bra som helst så nu tycker jag att Dan och Mia ska köpa en 85a till henne också!

När nästan alla andra hade kört av så körde Oscar och Charlie fortfarande. De bara körde och körde och körde. Blir aldrig de trötta i armarna, det blir jag!

Oscar glömde att det är cross vi kör och inte Enduro när vi är på Ripa. haha

Vi hade en jättebra dag i sandlådan och jag får bara gilla läget att köra i sand för vi kommer att köra där under hela vintern då Johillbanan är stängd under vintern.

Moster kom!

Moster Anna som bor nära Ripabanan och idag kunde hon komma en stund och titta! Det var så kul att träffa henne för vi har inte setts på hur länge som helst pga Coronamöget. Men idag kunde vi träffas eftersom det var ute och hon inte behövde köra så långt.

Mosters foto

Givetvis hade hon kameran. Eftersom hon har ett bättre objektiv än mamma har så blev mamma sur och sa att nu måste hon också ha ett nytt objektiv. Jag tror att mamma kommer säga att hon behöver ett nytt objektiv varje gång som jag får en ny cross. haha

Det kan vara så att moster är en bättre fotograf än mamma men säga inte att jag sa det!

Tack alla för en rolig dag på banan!

7 Svar på “En dag i sandlådan”

  1. Det var SÅ kul att se dig köra! Jag kommer fler gånger om du kommer ihåg att berätta att du ska dit 😂
    Din mor och jag har olika sätt att fotografera, ingen bättre än den andra. Klart det hjälper att ha ett 400-objektiv när du far runt i sanden 😘

  2. Heja Affe!
    Villa grymma bilder och berättelser om äventyren i sanden 🥳
    Känslan du beskriver för en vecka sedan och det jag såg igår är två helt olika saker. Känns som du vant sig vid sanden och fått en helt annan teknik och bättre självförtroende där ✊🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *