Hörby MCK

Igår testade jag en ny banan, denna gången blev det Hörby MCK. Vi bor ju lika nära Hörby MCK som vi bor till Johillbanan.

Jag var taggad på att köra! Det har ju varit så varmt innan på sommarlovet och då har jag faktiskt inte velat köra för man blir svettig av att köra cross. Bada är mycket skönare när det är vamt.

Jag började med att testa den lilla banan, där var jag helt ensam. Lilla banan var okej men väldigt liten, tur att det inte var fler som körde för det hade varit väldigt trångt att försöka köra om någon.

Efter några rundor på lilla banan så testade jag stora banan. Stora gyttjebadet, kallade mamma det för. Stora banan var svår för att det var så geggigt men hade det varit torrt så hade den nog varit roligare. Mamma tyckte inte alls om banan, där var inget bra ställe att stå som publik. Stod man vid depån, som mamma gjorde, så såg man nästan inget av banan. Där var ett ställe som man kunde stå för att se hela banan, en flaggvaktsplats. Det såg ut som ett jakttorn ungefär, två personer kunde stå där och man var tvungen att klättra upp för en hal backe eller gå på banan. Att gå på banan gjorde att du växte några centimeter för geggan fastnade under skorna. Jag tror att mamma hade behövt gå där för hon är ju så kort. hahaha

Det regnade hela dagen så det blev bara värre och värre på banan, när jag hade bytt kläder en gång och skulle behövt byta igen så valde vi att köra hem. Det är inte kul att köra när det är så geggigt. Pappa fick tvätta crossen, det tog en timme så geggig var den.

Jag skvätte visst ner både mamma och pappa så när vi kom hem fick alla byta om. hahaha

Nästa gång jag kör blir på tisdag, vi tänkte testa en annan bana då. Jag vill till Jämke men pappa funderar på om vi skulle till Böket eller Saxtorp. Vilken banan rekommenderar du?

Comments

  1. ja, Alfred det hjälpte väl att du kunde stå i släpet och byta om.
    Du får testa “Svampabanan” också men jag vet inte om dom har någon knattebana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *