Mer lek i sandlådan

Det är ju bara sandbanorna som har öppet nu på vintern och i år är det dessutom bara Ripabanan som är öppen. Jag hatar Corona! Men jag älskar köra cross!

Crossen var fixad, den blev några cm lägre och det gjorde jättestor skillnad. Nu kan jag starta själv, jag fyller iofs pappa med sand men det är ju bara kul. hehe

Jag vet att jag har sagt att jag inte gillar att köra på sand men det är faktiskt rätt kul nu. Det blir roligare för varje gång. Moster säger att när vintersäsongen är över kommer jag bara vilja köra på sand. Det tror jag inte på.

Som vanligt var där många klubbkompisar, det är skitkul! Oscar, Neo och Charlie plus en massa andra som mamma inte fångade på bild.

Likadana crossar men olika körstilar. Jag gillar hur Neo vågar luta med crossen, pappa säger att jag måste våga göra det med. Jag har försökt men jag trillar bara. Mer gas, säger mamma fast det säger mamma nästan alltid. Hon är en fartgalning!

När vi pausade så tittade vi på när de vuxna körde på stora banan. Dennis från samma klubb är så grym!

Oscar jagade mig några gånger fast ja han varvar ju alltid mig för han är mycket bättre på kurvor än vad jag är. Men jag ska lyckas varva honom någon gång!

Det var kul, som vanligt, men jag blev väldigt trött. Det är mycket tyngre att köra en 85a än 65a. Fast pappa var också trött, han som inte ens kört cross. Han satt och somnade i stolen, tur att han hade kaffe.

Mosters foto

Moster var med även denna gången, jättekul! Hon är ju ännu värre än mamma på att alltid ha kameran med sig så här kommer hennes foto.

Moster säger alltid att jag har blivit så stor och häftig. Alltså jag är 10år, inte 10 månader längre. haha

Moster hälsar att om ni vill ha någon bild så kan ni kontakta henne för att få den i bättre upplösning. Skriv en kommentar här i inlägget så säger jag till henne att kontakta er.

Man kan aldrig börja för tidigt med att köra cross!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *