Så var vi igång

Nu är jag igång och kör igen. Jag fick ha ett uppehåll över vintern eftersom jag inte har några spikdäck och pappa inte ville köpa det.

Vi bor ju i Skåne så vi är ju mer vana vid att ha sådan här gyttja istället för snö. Detta är från Johillbanan på sportlovet. Det var gyttjebad.

Två helger i rad eller kanske tre?

Vi har varit och kört på Ripabanan två helger i följd. Det var jobbigt att komma igång igen. Det var svårt!

Ja menar ni ser ju, jag trillar i kurvan som jag tog hur bra som helst i höstas. Ohhh vad jag blev sur på mig själv.
Men jag fick lite tips av Dennis och sen gick det bra de sista varven.

Det gick betydligt bättre när vi var där i lördags. Jag kämpade, jag gav inte upp och jag tänkte på vad Dennis hade sagt till mig.

Jag övade kurvteknik, att bromsa rätt och att våga lita på crossen. Det är inte så lätt som det ser ut faktiskt. Ett tag var jag själv på banan, det gillar jag. Fast jag saknar så klart mina crosskompisar fast vissa var där och var lite väl närgångna.

Charlie skulle bara om mig och det lyckades han med men det var inte coronaavstånd direkt. haha

Varv efter varv, tog bara korta pauser för att dricka och äta. Jag skulle bara klara det. Och det gjorde jag! Mamma och pappa var väldigt förvånade och sa att det var en helt annan inställning är helgen innan. Vi skulle egentligen bara kört i lördags men jag ville så gärna köra i söndags också. Det fixade mamma och pappa direkt. Klart du ska köra om du vill det, sa pappa. Mamma var lite tveksam för brorsan skulle på LAN mitt ute i skogen hos en kompis så hur skulle han komma dit. Givetvis ställde fantastiska morfar upp. Tack morfar!

Och mamma var som vanligt överallt med sin kamera. Det gäller att ha koll på henne. haha

Säsongen 2021!

Nu är jag laddad för säsongen 2021! I helgen ska vi kör. Men var ska vi köra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *