Säsongens sista crosskörning

Jag hatar Corona! Vilket mög det är med Corona! SMK Kristianstad har meddelat att de inte tänker ha öppet Ripabanan något mer nu än för medlemmar. Pappa funderade på om vi skulle bli medlemmar där också men det gick inte, då var man tvungen att flytta licensen också. Det vill vi ju inte för vi vill ju fortfarande köra för Sösdala. Så nu är det alltså uppehåll med crossen tills Corona har gått och dött eller nåt. Jag är så sur!

Mamma klagade på att det var kallt, blåsigt och att hon frös. Hon tog tre foto på hela dagen. Jag frös bara om mina händer, jag hade behövt vinterhandskar men det är ju inte lönt att köpa eftersom det inte blir mer körande nu. Ja jag är sur och arg för att det stänger överallt. Coronamög!

Mosters foto

Som tur var så kom ju moster även denna gången och hon frös minsann inte värre än att hon kunde ta en massa foto. Tur att moster inte är lika gnällig som mamma. haha

Oscar var också där och körde, när kör han inte cross liksom. Alltid roligt när en kompis är med och kör.

Jag hade himla tur att Dan hade med sig Oscars gamla crosstövlar för jag hade glömt att packa med mina. Jag är så kass, alltid något som jag glömmer att ta med. Men Dan är en räddande ängel!

Oscar och jag jagade Pokémon under pauserna, det var ju ett event. Oscar följde med mig hem efter crosskörningen så vi gick en Pokémonrunda och fångade en massa Pokémons.

Tänk att jag har kört för sista gången denna säsongen. Coronamög! Jag vill köra mer cross! Om du har en åker eller en skog som jag få köra i så får du gärna höra av dig! Jag hade blivit så glad om jag fick köra någonstans!

Tack 2020 för denna säsongen

Comments

  1. Nja moster frös allt hon med 😂 Annars hade jag stannat och fotat Ebbe när han körde på stora banan.

    Du körde riktigt bra trots blåst och kyla!
    Jag har tömt minneskortet, laddat batteriet – jag är klar att fota när du får köra på Ripa igen 👍😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *