Tillbaka på Jämke

Så kom jag äntligen tillbaka till MK Jämkes bana. Den är så bra!

Deras lilla bana är så bra, den är rolig och har många hopp. Jag gillar den! Men deras stora bana är allt lite läskig, dom backarna går ju rakt upp! Tur att jag kör en 65a så jag kan köra på lilla banan.

Min bonuskusin Majas sambo har MK Jämke som sin hemmabana, tyvärr kunde inte Maja, Oscar och Aurora komma när vi var där. En annan gång får vi boka in det! Jag vill ser Oscar köra! Tycker allt det är dags för Aurora att börja köra cross, hon är ju faktiskt 3 år.

Jag älskar att köra cross! Det är så kul! Inget är så roligt som att köra cross!

Jag är så glad att mamma och pappa körde mig till Jämke igen! Längtar redan efter nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *