Träning ger färdighet

Träning ger färdighet, så är det!

Så mamma måste träna mer på att foto på snabba crossförare som mig. Vi kan ju inte ha suddiga foto inte. Fast mamma skyller på objektivet.

Det blåste väldigt mycket i lördags så det gällde att ta det lite försiktigt med hoppen. Det var faktiskt så att pappa fick springa iväg, han är ju deltidsbrandman, till en vuxen som blev fångad av en kastvind. Ambulansen fick komma och hämta honom, pappa sa att han som hade gått omkull hade slagit huvudet. Efter det så fick jag inte hoppa för pappa. Men det är kul att köra cross ändå.

Lias var med och tittade när jag körde, jag lärde honom hur man gör när man startar crossen. Han vet exakt hur det låter när man kör cross och det berättade han hela vägen hem från crossbanan.

Videos från när pappa och jag var och körde i veckan. Pappa sa att det var för kallt för att filma i lördags. Dessutom var ju mamma med och fotade, sa han. Jag gillar videos.

Crosskolan är i full gång och jag har lärt mig en del redan. Dan sa till mig hur jag skulle ha mina armar i svängar och Johan pratade med mig om hur jag ska stå när jag hoppar. Nu är det inte crosskola förrän den 27 maj men kanske kan jag flörta med mamma så hon kör mig till crossbanan för lite frikörning. Jag menar en cross måste ju användas. Dessutom behöva mamma träna på att köra med släp så hon borde ju faktiskt köra mig till Johill.

Jag vill bara köra cross hela tiden! Det är skitkul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *